Over mezelf

Sarah Morton portretje

Mijn naam is Sarah Morton

Al vanaf mijn twaalfde levensjaar houden thema’s als opvoeding, kinderverzorging, gezondheid en psychologie me bezig.
Ik zag al jong dat er veel niet klopte. Dan zag ik voor me hoe het anders kon. Hoe opvoeders hun kinderen of leerlingen met respect konden bejegenen.
Daarbij zag ik ook gezonde voorbeelden, van mensen die wel betrokken en liefdevol met kinderen omgingen. Dan was de sfeer heel anders en zaten de kinderen duidelijk lekkerder in hun vel. Zij waren socialer en meer met zichzelf en hun omgeving in contact. Ook werkten ze beter samen.

De meeste ouders houden van hun kinderen en doen hun best. Maar vaak zien ze niet wat er aan de hand is. De onnatuurlijke manier van leven zijn we normaal gaan vinden.
Deze mensen wilde ik helpen om zich te bevrijden van algemene ‘waarheden’, zodat ze zich kunnen laten leiden door liefde en inzicht.

Ik ging zelf op onderzoek uit. In wat voor een wereld leefden we?
Hoe kan het simpeler, mooier, natuurlijker. Daar houd ik me al jaren intensief mee bezig.
Daarmee hoop ik anderen te inspireren.
Zo schreef ik Wat je niet verteld is..., om mensen bewust te maken wat kinderen meemaken in de baarmoeder, in het gezin en in de maatschappij.

Kinderen hun stem teruggeven zie ik als mijn missie.
Dat zij natuurlijk, gezond en gelukkig op kunnen groeien en hun innerlijke stem kunnen volgen. Dat ouders vertrouwen krijgen in zichzelf en hun kinderen.

Een goede vriend Iwanjka kwam op het woord Kind-Zijn. Het woord dekte voor mij de lading. Het verwijst naar onze oorsprong, wie we in essentie zijn. Kinderen zijn nog puur en eerlijk.
Is het wel eens opgevallen hoeveel liefde baby’s uitstralen?
In essentie zijn we allemaal liefde.

Sarah Morton

redactie@dus-sarah-morton.info

Tel: 06-16069732
(Let op: gewijzigd nummer!)