Recensie: ‘Wat je niet verteld is’ ~ Sarah Morton (door Barbara Veer)

Door: Barbara Veer, auteur van het boek Hallo, ik ben Gwen & Coach gericht op (Hoog) Gevoeligheid en Bewustwording

Sarah heeft mij gevraagd een recensie te geven op haar boek Wat je niet verteld is.

Het boek is een aanwinst voor (aanstaande) ouders die hun kinderen bewust willen opvoeden. Alsook voor volwassenen, die zich afvragen, welke basis zij als kind hebben gekend. En om bijvoorbeeld huidige angsten, onzekerheden en moeilijkheden bij het aangaan van (emotionele) verbintenissen te kunnen plaatsen.

In mijn beleving beschrijft Sarah vanuit een zielswijsheid de verschillen tussen de ‘oude’, als waarheid aangenomen, ‘normen en waarden’ en de werkelijke (wetenschappelijk aangetoonde) gevoels- en belevingswereld van kinderen.

Ook worden de activiteiten van huidige instanties en zorgverleners kritisch aan de kaak gesteld, hetgeen lezers zouden kunnen helpen om te ontwaken uit oude percepties, visies en ideeën. En wat vervolgens zou kunnen bijdragen in het weer werkelijk ‘zien’ van kinderen.

De toegevoegde verhalen en ervaringen van anderen zijn leuk om te lezen en zijn een waardevolle aanvulling op het boek. Tevens onderbouwt dit hetgeen Sarah zelf beschrijft in haar boek.

De informatie is veel, waardoor het vrij compleet is, al kan dit mensen ook overweldigen. En de opbouw van het boek iets verwarrend kan doen laten overkomen. Desalniettemin is het waardevol om het boek toch te blijven vervolgen.

Het boek is op een heldere en eerlijke manier geschreven en bevat een diepgang dat aanzet tot bewustwording.

Samenvattend: ‘Sarah’s mooie missie om kinderen weer te ‘zien’.

Wat je niet verteld is
ISBN/EAN: 978-90-815775-0-2

Boek bestellen? Dat kunt u een mailtje sturen: redactie@dus-sarah-morton.info

Of u kunt het boek bestellen via de boekhandel

Wat je niet verteld is… door Sarah Morton

  • #1 geschreven door Hein van Elteren
    ongeveer 7 jaar geleden

    Wat je niet verteld is… sloeg bij mij de eerste keer toen ik het las al in. Een bijzonder eerlijk, confronterend boek, intussen geheel opnieuw geredigeerd en nog veel sterker geworden. Barbara Veer is er duidelijk ook door geraakt. Ze geeft de essentie goed weer. Alles draait om kinderen ‘zien’ zoals ze werkelijk zijn, los van alle ‘volwassen’ projecties en verwachtingen. Vandaag de dag is dat nog minstens zo actueel en belangrijk. Een boek dat een veel bredere verspreiding verdient, onder iedereen die op wat voor manier dan ook te maken heeft met kinderen.

  • #2 geschreven door Sarah Morton
    ongeveer 7 jaar geleden

    Mooie, eerlijke recensie over wat de werkelijke behoeften zijn van een kind.

Commentaar is gesloten.